Brouwersgracht, Winkel | Kantoor | Praktijk in Veenendaal

NIEUWBOUW DE KAMELEON!

Deel op:  

Omschrijving

Nieuwbouw DE KAMELEON

Een Kameleon heeft de eigenschap zich aan te kunnen passen aan zijn omgeving en is dus flexibel in elke situatie. Het project De Kameleon heeft dezelfde eigenschap!

Naast het feit dat de plek fraai gelegen is aan de nieuwe Brouwersgracht in het centrum van Veenendaal zijn deze unieke grachtenpanden geschikt om te werken, winkelen en te wonen of een combinatie daarvan.
Omgeven door winkels, horeca en dienstverleners waaronder: Albert Heijn, (nieuwe) Hoogvliet, La Place, ING Bank, Rabobank, Gemeente Veenendaal en direct nabij de ingang van winkelcentrum De Corridor.

Wij bieden deze flexibele en multifunctionele ruimte aan vanaf circa 90 m². Het is mogelijk meerdere units aan elkaar te koppelen. Tevens is een tweede solitaire ingang bespreekbaar om combinatiegebruik mogelijk te maken.

Deze grachtenpanden zijn voorzien van een riante vide met veel sfeer en daglichttoetreding.

Met deze flexibiliteit op deze bijzondere plek bieden wij u een mogelijkheid die u nergens in Veenendaal elders vindt. Daarom is De Kameleon de unieke kans voor u om uw woon en/of werkdroom te verwezenlijken!

Woord van de architect

Een stedelijke omgeving met wonen en werken aan de gracht, dat is de basisgedachte van dit plan.
De gevels hebben een pandsgewijze opbouw met een verticale geleding die verwijst naar oude grachtenpanden. Op de begane grond en eerste verdieping zijn grote puien ontworpen met veel glas en een open uitstraling. Er is gekozen voor een combinatie van verschillende kleuren baksteen met diepe neggematen en terug liggende voegen, zodat een mooi contrast ontstaat met de glazen puien.

Op de bovenste twee lagen zijn appartementen gesitueerd die worden ontsloten via een glazen trappenhuis, dat is verbonden met de galerijen aan de achterzijde. De begane grond en de eerste verdieping zijn met elkaar en verbonden en kunnen op verschillende manieren worden ingevuld.

Hier is een menging van meerdere functies mogelijk, waardoor een aantrekkelijke stedelijke leefomgeving ontstaat. Er is ruimte voor wonen, werken, winkel, horeca of een combinatie van deze functies.

Wonen op de eerste verdieping en een publiekgerichte bedrijfsfunctie op de begane grond. Verkoopruimte en een kantoor op de entresolvloer. Atelierruimte met woonfunctie op de verdieping. Horecaruimte over twee lagen met entresolvloer. Dit zijn voorbeelden van functies die hier prima gecombineerd kunnen worden.

Stedelijk, dorps, divers, nieuw en een combinatie van functies die past bij deze tijd. De Kameleon wordt een gebouw dat meegroeit met de tijd en andere ondernemers en bewoners gaat samenbrengen.

Aldus: Jan Jacobs van Mies Architectuur

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR U ALS ONDERNEMER? AARZEL NIET EN NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR!

TIP: Bekijk ook de promo-film op WWW.VEENENDAAL-CENTRUM.NL

Vloeroppervlakte*:
-Bouwnummer 1: 90 m² B.V.O.
-Bouwnummer 5: 90 m² B.V.O.

*Genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen:
De units worden casco opgeleverd, op basis van de technische omschrijving (zie p. 31 en p. 32 van de van toepassing zijnde verkoopbrochure). De brochure resp. technische omschrijving is op aanvraag verkrijgbaar.

Parkeren:
Optioneel zijn parkeerplaatsen in de directe omgeving te koop of te huur.

Prijzen*:
-Bouwnummer 1: € 199.000 v.o.n.
-Bouwnummer 5: € 199.000 v.o.n.

*Voornoemde prijzen zijn vrij op naam en exclusief BTW. Huur van de ruimten is bespreekbaar onder nader vast te stellen condities (in basis € 17.250,- exclusief BTW per jaar).
*Neem contact op met de verkopend makelaar voor het meest actuele overzicht van de beschikbaarheid.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storen op de rekening van de instrumenterend notaris.

Projectnotaris:
OLenZ notarissen te Veenendaal

Baten en Lasten:
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Overige condities:
Nader te bepalen en uitgewerkt in een koopovereenkomst conform model notariaat.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Vastgoed Concept staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Prijs:
€ 199.000,- v.o.n., € 17.250,- p.j.
Postcode:
3901TK
Wijk:
Centrumlocatie
Ligging:
Aan de fraaie centrumgrachten!
Soort BOG:
Winkel | Kantoor | Praktijk
Oppervlakte:
90m²

Documenten

Locatie

Brouwersgracht, 3901TK Veenendaal

Reageer

Beveiligingsvraag: hoeveel is ?

Stuur door