Emmalaan 28, Bedrijfshal in Veenendaal

Deel op:  

Omschrijving

Zeer royaal winkelpand/woonhuis met magazijnruimte en diepe achtertuin.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van het centrum van Veenendaal, in de nabijheid van de uitvalswegen naar de A12 en de A15. De vele centrumvoorzieningen zijn uitstekend bereikbaar.

De woning is omstreeks 1982/1983 geheel gerenoveerd en uitgebouwd.

Winkel:

De winkel heeft een entree in het midden van de voorgevel, zodat er zowel links als rechts van de voordeur etalageruimte aanwezig is.
De winkelruimte is 51.2 m². Achter de winkel bevindt zich een kleine kantoorruimte (ca. 4.6 m²). Via deze kantoorruimte komt u in de hal welke ook toegang geeft tot de woning. Verder is er in deze hal een vaste kastruimte en een volledig betegelde toiletruimte aanwezig.

De woning is vanaf de tuinzijde toegankelijk. Via een hal met opstelplaats voor de CV-combiketel (Nefit HR, 1997), aansluiting voor de wasapparatuur en toegang tot een provisiekelder, komt u binnen in de woonkeuken. Deze ruime woonkeuken (ca. 20.6 m²) heeft zicht op de tuin en is compleet ingericht met een koelkast, combimagnetron, vaatwasser en een gaskookplaat met afzuigkap. In de keuken bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping.

Op de 1e verdieping is de ruime woonkamer (ca. 29.9 m²) aan de straatzijde gelegen. Op deze verdieping bevinden zich ook de badkamer en twee slaapkamers (ca. 8.7 en 14.7 m²). De badkamer (ca. 5.9 m²) is voorzien van een ligbad, een doucheruimte en een wastafel. Er is een separate toiletruimte. Eén van de slaapkamers is voorzien van vaste kastruimte.
Op de 2e verdieping is een ruime overloop met een vaste kast en ruimte om een werkplek te creëren. Vanaf deze overloop heeft u toegang tot nog 3 slaapkamers (ca. 11.6, 11.6 en 24.1 m²). De grote slaapkamer kan gesplitst worden waardoor er nog een 6e slaapkamer ontstaat.

Achter de woning ligt een magazijn. Dit magazijn is met de auto bereikbaar via de oprit aan de zijkant van de woning. Het magazijn is 13 meter diep en 5.50 meter breed. Er is een zolderverdieping aanwezig waar opslag kan plaatsvinden.
Achter het magazijn is nog een werkruimte/atelier gerealiseerd. Deze ruimte is via het magazijn en buitenom bereikbaar. Deze ruime is 5 meter diep en 5.50 meter breed en voorzien van vloerverwarming.

De diepe achtertuin is voorzien van een houten berging. Het gedeelte direct achter de woning is in gebruik als terras. Het overige gedeelte van de tuin is in gebruik als siertuin met borders, gras en een vijver.

De bestemming is wonen met een differentiatievlak bedrijf.

Kenmerken

Postcode:
3905GR
Soort BOG:
Bedrijfshal
Perceel:
611m²

Locatie

Emmalaan 28, 3905GR Veenendaal

Reageer

Beveiligingsvraag: hoeveel is ?

Stuur door