Zeelandia 21, Multifunctionele kantoor-praktijkruimte in Veenendaal

Voorzien van eigen tuin!

Deel op:  

Omschrijving

“Aan de rand van Veenendaal-centrum, op de hoek van Vijftien Morgen/Boompjesgoed, is dit hoogwaardige bedrijfsobject gerealiseerd ter grootte van circa 90 m². Ideaal geschikt voor kantoor, praktijk, studio of atelier! Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en een eigen tuin.”

Het betreft een hoogwaardige multifunctionele ruimte ter grootte van circa 90 m². Deeze multifunctionele ruimte is gelegen aan de rand van het centrum van Veenendaal. Tevens is er een tuin ter grootte van 45 m² aanwezig. Kenmerkend voor dit project is de traditionele bouw met hoogwaardig materiaalgebruik en hoge isolatiewaarden. Er zijn voldoende algemene parkeerplaatsen aanwezig.

Geschikt voor kantoorruimte, praktijkruimte, studio of bijvoorbeeld atelier. Turn-key oplevering in overleg.

Het centrum van Veenendaal bevindt zich slechts op circa 700 meter afstand en kent een uitgebreid aanbod aan winkels en voorzieningen, zoals theater ‘De Lampegiet’, diverse uitgaansgelegenheden, restaurants en kerken.

Bereikbaarheid:
Door de ligging van de gebouwen aan de rand van Veenendaal-centrum, op slechts 150 meter van een bushalte en op loopafstand van het NS-station Veenendaal-Centrum is de bereikbaarheid perfect te noemen.

Tevens zijn de op- en afritten van de rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht-Oberhausen) zijn binnen 5 minuten bereikbaar. Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken.

Vraagprijs: € 149.000 v.o.n. excl. BTW.

Kenmerken

Prijs:
€ 149.000,- v.o.n., € 925,- p.m.
Postcode:
3901GZ
Ligging:
Centrum
Soort BOG:
Multifunctionele kantoor-praktijkruimte
Oppervlakte:
90m²
Perceel:
90m²

Locatie

Zeelandia 21, 3901GZ Veenendaal

Reageer

Beveiligingsvraag: hoeveel is ?

Stuur door