consultancy

Innovatieve consultancy

Vastgeroest in oude patronen? Stoffige makelaarskantoren? Hier hebben wij een afkeer van. Het kan beter, het moet beter en er liggen kansen! Geen ruimte in de markt? Wij creëren onze ruimte door innovatief te zijn!


Nieuwbouwadvies

Bij de ontwikkeling van nieuwbouw, herstructurering of herbestemming is een succesvolle vertaalslag naar de markt steeds belangrijker. In een vroeg stadium van elk ontwikkelproces toetsen wij de marktbehoeften van de consumenten, de prijsontwikkelingen en brengen wij de afzetmogelijkheden in kaart.

Het rapport dat wij afleveren is van hoge kwaliteit en wordt naar wens in een mondelinge sessie interactief besproken.

U kunt tevens een beroep doen op ons als marketingstrategen of als second opinion. Want voor u de markt op gaat moet u beslagen ten ijs komen!


Leegstandswerkgroep

Al sinds 2011 zijn wij actief betrokken bij regionale aanpak van leegstand op bedrijfsterreinen. We hebben een onderscheidende aanpak welke een verfrissende blik geeft op uw leegstaand vastgoed!

Mochten hier bestemmingswijzigingen voor nodig zijn? Geen probleem, deze kennis zit in onze rugtas.

Is dit alles waar we ons op onderscheiden?

Nee, we doen nog veel meer!

Heeft u specialistisch werk op vastgoedgebied? Kom langs en maak tijdens een heerlijke bak koffie kennis met ons enthousiasme, doelgerichte visie en onze vakinhoudelijke kennis.