huren en verhuren

Solide verhuur & huur

Bedrijfsruimte of woningverhuur, twee specialisaties die wij onder de knie hebben. Of het nu een ROZ-model (voor ondernemers) of een verhuur op basis van de Leegstandswet (voor particulieren) moet zijn? De makelaars van VastgoedConcept hebben eerder met die bijltjes gehakt.


Solide verhuur van uw bedrijfsobject of woonhuis

Ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfsmakelaardij met een groot netwerk kunnen deze zoektocht staken, want VastgoedConcept is de aangewezen partij om regionaal te bemiddelen in de verhuur van uw onroerend goed.

We bezitten plaatselijke kennis tot op detailniveau en kennen de zoekers. Of het nu gaat om een showroom, kantoorruimte, bedrijfsverzamelgebouw, opslagruimte of werkplaats: het traject wordt van eerste kennismaking tot eindinspectie volledig verzorgt door VastgoedConcept.

Als u van plan bent uw woning of appartement te gaan verhuren dan helpen wij u ook graag. Wij brengen u op de hoogte van alle zaken die essentieel zijn voor het succesvol verhuren van uw woning en het vinden van een betrouwbare huurder en kunnen dit pakket naar wens inrichten. Ook volledig beheer behoord tot de mogelijkheden. Dit is voor u de ultieme mogelijkheid om zorgeloos te verhuren.


HUVEBI, huurverlengingsbijstand op top niveau!

Bent u een verhuurder die denkt dat het huurcontract wel stilzwijgend wordt verlengt? Pas dan op uw tellen. Zonder uw weten is uw huurder misschien wel zoekende naar alternatieve locaties. Nooit over nagedacht? Wij wel!

Met de HUVEBI zoeken wij contact met uw huurder en polsen de wensen. We luisteren naar uw huurder en vertalen deze wensen in concrete cijfers en mogelijkheden. Zo bent u actief bezig met uw vastgoed en haalt u het beste rendement!

Ook huurders kunnen gebruik maken van HUVEBI. VastgoedConcept inventariseert uw wensen en gaat hiermee op de koffie bij uw verhuurder. Zit er geen muziek in de voorwaarden? Wij bieden u met het zelfde gemak alternatieve locaties! Eigenlijk de omgekeerde versie van de dienst die we de verhuurders aanbieden. Wees er dus snel bij, want we bedienen slechts één betrokken partij!

Meer info? Wij zijn erg enthousiast over deze dienst en vertellen u er graag meer over tijdens een bak koffie op ons kantoor.

Begeleiding bij de huur van een woning of bedrijfspand

Het is voor velen normaal om een makelaar in te schakelen bij de verhuur van hun onroerende zaak. Echter bij de (aan)huur vergeten veel partijen deze professionele begeleiding. En juist hier valt uw verdienmoment te creëren met de makelaars van VastgoedConcept aan uw zijde.

Wij staan u bij op juridisch vlak, onderhandelen over de huurcondities en staan u (op ieder gewenst moment) bij met raad en daad! Nieuw en onderscheidend is ook onze actieve aanpak in de dienst HUVEBI (huurverlengingsbijstand)