kopen en verkopen

Succesvolle verkoop & koop

De basis van het makelen is het verkopen of aankopen van onroerende zaken. Dit is waar wij goed in zijn! Met de nieuwste media en onze eigen creativiteit vinden we voor ieder pand een passende manier om de belangstelling van potentiële kopers te wekken.


Uw woning of bedrijfspand succesvol verkopen

Zowel privé als zakelijk een belangrijke stap, maar voor een professionele begeleiding bij het verkooptraject bent u bij VastgoedConcept aan het juiste adres!

Verkopers vinden bij ons de mentaliteit om het samen met u te doen. Er samen voor te gaan. Onze inzet en deskundigheid is ons handelsmerk.

Onze flexibiliteit maakt het mogelijk snel te kunnen schakelen en ook buiten kantooruren bereikbaar/inzetbaar te zijn om zo aan uw wensen te voldoen.

Wij steken onze kennis en tijd in het zo goed mogelijk verkopen van uw woning of bedrijfspand en begeleiden u van de eerste kennismaking tot en met de juridische en financiële afwikkeling. Ook daarna blijft onze deur voor u open!


Nieuwbouw

Namens diverse gerenommeerde projectontwikkelaars en woningcorporaties hebben wij een constant aanbod van nieuwbouwobjecten in de woningbouwsector. Hier zijn wij trots op.

Onze makelaars delen de ervaring dat het een extra vertrouwensrelatie geeft met kopers die "vanaf tekening" hun droom woning kopen. Ook naar de verkopende partij is het een intensief en specialistisch traject waarbij innovatie een grote rol speelt om een project succesvol te maken.

Bedrijfsmatig is nieuwbouw ook zeer actueel. In zowel Veenendaal als Ede zijn er diverse bedrijventerreinen in ontwikkeling of aan een herinrichting/vitalisatie onderhevig. Ook hierin heeft VastgoedConcept al diverse projecten voorzien van kopers! Dus zowel kopers als verkopers? Meldt u bij VastgoedConcept en resultaat zal niet achterwegen blijven.

Begeleiding bij de koop van een woning of bedrijfspand

Het is voor velen normaal om een makelaar in te schakelen bij de verkoop van hun onroerende zaak. Echter bij de (aan)koop vergeten veel partijen deze professionele begeleiding. En juist hier valt uw verdienmoment te creëren met de makelaars van VastgoedConcept aan uw zijde.

Of het nu om de beoordeling van een bestemmingsplan, Verenging van Eigenaars of een waardering gaat, wij staan u persoonlijk en deskundig bij en behoeden u hiermee voor onder andere de juridische en bouwkundige valkuilen.

Het voor uw zichtbare verdienmoment is natuurlijk de onderhandeling, want wij onderhandelen als de beste!

Informeer naar de mogelijkheden en uw krijgt een advies dat u zal passen als een maatpak.