De dienstverlening van VastgoedConcept


Huur en Verhuur

Bedrijfsruimte of woningverhuur, twee specialisaties die wij onder de knie hebben. Of het nu een ROZ-model (voor ondernemers) of een verhuur op basis van de Leegstandswet (voor particulieren) moet zijn? De makelaars van VastgoedConcept hebben eerder met die bijltjes gehakt.

» lees verder

Koop en Verkoop

De basis van het makelen is het verkopen of aankopen van onroerende zaken. Dit is waar wij goed in zijn! Met de nieuwste media en onze eigen creativiteit vinden we voor ieder pand een passende manier om de belangstelling van potentiƫle kopers te wekken.

» lees verder

Taxaties

Plaatselijke en regionale vastgoedkennis is de basis. We hebben eens zitten rekenen, maar onze taxateur heeft al plus minus 1.000 taxaties gemaakt van vastgoed in de regio. Ook onze aansluitingen bij erkende instanties zijn op orde, dus een NWWI-taxatie of een erkende BOG-taxatie, wij regelen het voor u!

» lees verder

Consultancy

Vastgeroest in oude patronen? Stoffige makelaarskantoren? Hier hebben wij een afkeer van. Het kan beter, het moet beter en er liggen kansen! Geen ruimte in de markt? Wij creƫren onze ruimte door innovatief te zijn!

» lees verder

Projectontwikkeling

Een makelaar die zelf grond of panden koopt? Nee, dat zijn we niet. We zijn naast ons makelaarskantoor ook projectontwikkelaars in opdracht. We ontdekken locaties en zoeken hier investeerders bij of zien kansen in uw perceel of object en investeren in een duurzame relatie waarbij de winsten ten goede komen aan de investeerder/eigenaar van het perceel.

» lees verder

Beleggingen

Beleggen is een kunst. Er is voldoende aanbod, maar renderend vastgoed wat exclusief wordt aangeboden is zeldzaam. Vastgoed Concept heeft een succesvol trackrecord!

» lees verder