projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Een makelaar die zelf grond of panden koopt? Nee, dat zijn we niet. We zijn naast ons makelaarskantoor ook projectontwikkelaars in opdracht. We ontdekken locaties en zoeken hier investeerders bij of zien kansen in uw perceel of object en investeren in een duurzame relatie waarbij de winsten ten goede komen aan de investeerder/eigenaar van het perceel.


U zoekt…

Een projectontwikkelaar waarmee u duurzaam wil sparren,. Een ontwikkelaar die u ontzorgt of deels ontzorgt.


Of u nu twijfelt over de mogelijkheden van een tweede bouwblok op uw perceel of mee wilt doen aan de "ruimte-voor-ruimte regeling", wij kunnen u begeleiden.


De mate waarin uzelf betrokken blijft bij het te lopen ontwikkelingstraject bepaalt uzelf! Dus stop met zoeken, u heeft VastgoedConcept gevonden!


….wij vinden!

Wij zitten natuurlijk ook niet stil. Met onze plaatselijke kennis monitoren we kansen. Zien we een kans dan gaan we ervoor!

Om onze onafhankelijkheid te waarborgen zullen we nimmer zelf een traject uitontwikkelen op risicobasis. Eenmaal een projectlocatie op het oog hebbende gaan wij op zoek naar beleggers en investeerders. Uiteraard is het gehele traject wat gecompliceerder, maar in een "notendop" verteld zullen wij dit ontwikkelde product tot slot voorzien van een eindgebruiker.