taxaties

Hoogwaardige taxaties

Plaatselijke en regionale vastgoedkennis is de basis. We hebben eens zitten rekenen, maar onze taxateur heeft al plus minus 1.000 taxaties gemaakt van vastgoed in de regio. Ook onze aansluitingen bij erkende instanties zijn op orde, dus een NWWI-taxatie of een erkende BOG-taxatie, wij regelen het voor u!


Gratis waardebepaling van uw object

Overweegt u de verkoop van uw woning/bedrijfspand? Aarzel dan niet om onze experts vrijblijvend langs te laten komen voor een vraagprijs- en opbrengstadvies. Ons advies is gratis, maar van grote waarde bij het succesvol betreden van de markt.


Bedrijfsvastgoed laten taxeren?

Onze taxateur is ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Als een spin in het web begeven wij ons midden in de markt en zijn wij op de hoogte van de kengetallen en rekenmethode om tot een exacte waardering te komen van uw bedrijfsobject. Ook hiervoor geldt de acceptatie van nagenoeg iedere geldverstrekker.

Erkende woonhuistaxatie/NWWI-taxatie

Wij zijn zes dagen per week 'into' vastgoed en maken ruim 100 taxaties per jaar. Het mag gezegd worden: ,,Wij kennen de markt!" Met de certificering bij VastgoedCert en een aanmelding bij het NWWI kan iedere geldverstrekker uit de voeten met onze rapporten.