Nieuweweg-noord 261, Tussenwoning in Veenendaal

Omschrijving

Zoekt u een tussenwoning met een ruim perceel? Dan is deze (in een rijtje van vier gelegen) tussenwoning wellicht iets voor u. Het perceel is 316 m², waarbij de meeste ruimte terug is te vinden in de diepe achtertuin.

De woning dateert uit het begin van de twintigste eeuw, maar is wel voorzien van hedendaagse zonnepanelen, in totaal 24-stuks!

Momenteel is de gehele bovenverdieping één open ruimte. Het is relatief eenvoudig deze ruimte weer op te splitsen in bijvoorbeeld drie slaapkamers, met een overloop.

Aan de achterzijde is een serre aangebouwd. In deze serre is de eetkeuken gesitueerd. Een prachtig lichte ruimte met zicht op de achtertuin en voldoende ruimte voor een eethoekopstelling.

Benieuwd naar deze toch ietwat speciale woning? Aarzel niet en kom geheel vrijblijvend bezichtigen.

Entree/hal met vernieuwde meterkast (8 elektragroepen, 2 x aardlekschakelaar), doorgang naar de kelder, trapopgang naar de eerste verdieping en doorgang naar de woonkamer. L-vormige woonkamer (welke voorheen heeft bestaan uit een voor- en achterkamer) met lambrisering, balkenplafond, inbouwkastenwand en vernieuwde laminaatvloer. Half open keuken (neutrale kleurstelling) in aangebouwde serre. Toiletruimte. Badkamer met douchecabine en wastafel in meubel (met verwarmde “anti-condens” spiegel). Buitenom te bereiken berging.

Open ruimte (in oorsprong vier slaapkamers) met Velux-dakvensters voor extra daglichttoetreding, airconditioning en een laminaatvloer. Deze verdieping is relatief eenvoudig om te vormen tot een ruimte met drie slaapkamers en een overloop.

Bijzonderheden
-Bouwjaar ca. 1920.
-Verwarming middels Zonneboiler (combi, 200 L., 1998) en Brinks-heteluchtketel (1996).
- Aan de 24 zonnepanelen zit een SMA Sunnyboy (2013) omvormer gekoppeld.
- De woonkamer heeft een prachtig karakteristiek balkenplafond.
- In de diepe achtertuin is voldoende ruimte voor royale terrassen, een gazon en/of sfeervolle veranda. De huidige achtertuin behoeft onderhoud.
- Het dak is na-geïsoleerd en de wanden boven zijn uitgevoerd met voorzetwanden (op de tussenmuren).
- Over inrichting en kleurstelling valt te twisten, maar dat dit een woning met potentie is staat buiten kijf. Bijna nergens in Veenendaal treft u een tussenwoning met ruim 300 m²grond.
-Informeer vrijblijvend naar de aantrekkelijke financieringsvoorwaarden en aarzel niet om te komen bezichtigen!

Kenmerken

Prijs:
€ 185.000,- k.k.
Postcode:
3905LW
Woningtype:
Tussenwoning
Kamers:
3
Slaapkamers:
1
Oppervlakte:
85m²
Perceel:
316m²
Inhoud:
295m³
Deel op:  

Locatie

Nieuweweg-noord 261, 3905LW Veenendaal

Reageer

Beveiligingsvraag: hoeveel is ?

Stuur door