Binnenkort te koop & gezocht

Woningen/appartementen:
Bent u op zoek naar een woning in Veenendaal en omgeving? De volgende woningen/appartementen komen binnenkort bij ons te koop. Interesse in een woning/appartement op deze binnenkort te koop pagina? Neem contact met ons op, want vaak is het al mogelijk om de woning of het appartement te bezichtigen! 

Gezocht:  
Wij hebben regelmatig zoekopdrachten voor beleggers en eindgebruikers. Wilt u verhuizen en woont u in het huis of appartement waar onze kandidaten naar op zoek zijn? Laat het ons weten!

Sacharovstraat 7 te Veenendaal

Nette en uitgebouwde tussenwoning in de zeer geliefde wijk Dragonder-Oost. Het geheel is gelegen op een zuidelijk gestiuerde kavel van 171 m². Als extra's biedt deze ruime woning u een separate kantoor/praktijkruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld een kapsalon aan huis. 

GEZOCHT SCHRIJVERSPARK APPARTEMENTEN IN VEENENDAAL 

Voor diverse beleggers en eindgebruikers zijn wij op zoek naar appartementen. Wil jij jouw Schrijverspark appartement verkopen? Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Wij verkopen jouw appartement vóór aanmelding op internet! 

Patrimoniumlaan 108 te Veenendaal 

Twee-onder-een-kapwoning met veranda en garage (aan de achterzijde) en vier slaapkamers gelegen in Veenendaal-Zuid. Een woning met sfeer! 

Lucretia van Merkenlaan 4 te Veenendaal  

In een kindvriendelijke woonomgeving gelegen eengezinswoning. De woning is goed onderhouden en heeft een onderhoudsvriendelijke achtertuin, welke is gesitueerd op het westen. De woning en de wijk hebben hun nieuwe bewoners veel te bieden!

Dichterslaan 28 te Veenendaal 

Leuke tussenwoning in Veenendaal-west (op 231 m³ perceel!). In de riante achtertuin is een sfeervolle veranda gebouwd. De wijk blinkt uit in haar talloze voorzieningen (winkels, OV en recreatief bosgebied).  

Dijkstraat-West 136 te Veenendaal 

Prachtig gelegen drie-kamerappartement in Veenendaal-west. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht. De keuken en badkamer zijn recent vernieuwd en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats. Ps. op loopafstand treft u de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug!