Binnenkort te koop & gezocht

Woningen/appartementen:
Bent u op zoek naar een woning in Veenendaal en omgeving? De volgende woningen/appartementen komen binnenkort bij ons te koop. Interesse in een woning/appartement op deze binnenkort te koop pagina? Neem contact met ons op, want vaak is het al mogelijk om de woning of het appartement te bezichtigen! 

Gezocht:  
Wij hebben regelmatig zoekopdrachten voor beleggers en eindgebruikers. Wilt u verhuizen en woont u in het huis of appartement waar onze kandidaten naar op zoek zijn? Laat het ons weten!

BINNENKORT TE KOOP!  

Middenwoning met inpandige garage en bijkeuken in de Dragonder-Noord te Veenendaal. 

't Melkhuis 16 te Veenendaal

Hoekwoning met garage in de Dragonder-Noord te Veenendaal. De woning is gerenoveerd en volledig geisoleerd. Deze hoekwoning heeft een moderne badkamer, een nette keuken, drie slaapkamers en een open zolderruimte met een dakkapel (mogelijkheid om twee slaapkamers te creëren). De tuin is gelegen op het zuidwesten. Woonoppervlakte circa: 130 m². Garage circa: 25 m².

Vraagprijs indicatie: € 309.500,- k.k.  

GEZOCHT SCHRIJVERSPARK APPARTEMENTEN IN VEENENDAAL 

Voor diverse beleggers en eindgebruikers zijn wij op zoek naar appartementen. Wil jij jouw Schrijverspark appartement verkopen? Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Wij verkopen jouw appartement vóór aanmelding op internet!