Binnenkort te koop & gezocht

Woningen/appartementen:
Bent u op zoek naar een woning in Veenendaal en omgeving? De volgende woningen/appartementen komen binnenkort bij ons te koop. Interesse in een woning/appartement op deze binnenkort te koop pagina? Neem contact met ons op, want vaak is het al mogelijk om de woning of het appartement te bezichtigen! 

Gezocht:  
Wij hebben regelmatig zoekopdrachten voor beleggers en eindgebruikers. Wilt u verhuizen en woont u in het huis of appartement waar onze kandidaten naar op zoek zijn? Laat het ons weten!

GEZOCHT SCHRIJVERSPARK APPARTEMENTEN IN VEENENDAAL 

Voor diverse beleggers en eindgebruikers zijn wij op zoek naar appartementen. Wil jij jouw Schrijverspark appartement verkopen? Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Wij verkopen jouw appartement vóór aanmelding op internet! 

Dijkstraat-West 136 te Veenendaal 

Prachtig gelegen drie-kamerappartement in Veenendaal-west. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht. De keuken en badkamer zijn recent vernieuwd en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats. Ps. op loopafstand treft u de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug.