De Kade Veenendaal

3907HL, Veenendaal
vanaf € 270.000,- v.o.n.
+1 dekade-veenendaal-situatietekening-600

Beschrijving

Valt individualisme te rijmen met gemeenschapszin? Wij vinden van wel. Én wij vinden dat een woonwijk de inwoners de kans moet bieden om zichzelf te zijn en tegelijkertijd ook dingen samen te ondernemen. Met deze gedachte in het achterhoofd ontwikkelen wij De Kade in Veenendaal-oost. Een gloednieuwe buurt voor mensen die het belangrijk vinden om ervaringen te delen met hun buren.

De woningen in De Kade zijn door hun indeling, formaat en prijs uitstekend geschikt voor starters of als tweede stap in een wooncarrière. We bouwen hier voornamelijk rijwoningen, die opvallen door de grote variatie in geveltypen. Van sober klassiek tot modern met een vleugje ‘industrieel’.

Prijsindicatie vanaf € 270.000,- v.o.n.

Zoek je privacy? In de ruime, lichte woningen of in de achtertuinen in De Kade geniet je volop van je gezin. Wil je een praatje maken met je buren of gezellig samen wat eten en drinken? Alle huizen hebben óók een stedelijke voortuin, perfect geschikt om het leven met de buurt te delen. Zo wordt elke zonnige dag potentieel ook ‘burendag’ in De Kade.
+ Lees meer

Omgeving

Spelen in De Kade en aan de kade
Gezinnen met kinderen zullen zich er zeker thuis voelen. Voor de allerkleinsten is er midden op het eiland een centraal parkje met speeltoestellen en bankjes, waar de kinderen veilig kunnen spelen terwijl hun ouders samen een oogje in het zeil houden.

Worden ze wat ouder, dan trekt natuurlijk het water. De wijk is omringd door brede waterwegen met verharde kades, deels voorzien van trappen om af te dalen tot op waterniveau. Dat betekent lekker spelevaren in de zomer, en natuurlijk schaatsen in de winter!

De speciaal voor De Kade gecreëerde wooneilanden zijn omgeven door sloten en kanalen. Dit ‘eigen’ water is weer verbonden met de bestaande waterwegen in de regio, dus je kunt er ook per roeiboot of kano op uit! En in de winter kun je bij wijze van spreken vanuit je achtertuin heel Nederland beschaatsen.

Tien minuten fietsen naar het centrum
Veenendaal is een middelgrote gemeente met een levendig centrum, dat vanuit De Kade gemakkelijk te bereiken is. Met de fiets is het nog geen tien minuten. In Veenendaal-oost zelf zijn trouwens alle voorzieningen, van een supermarkt tot medische faciliteiten. Dus je kunt voor de belangrijkste dagelijkse behoeften gewoon in je eigen wijk terecht
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Aantal woningen 99
+ Lees meer

Recent bekeken