Snel zoeken

Het team

      Mark van den Berg

Mark van den Berg

Makelaar

Mark is al jaren als makelaar en erkend taxateur actief in Veenendaal en de regio. Hij is getrouwd met Fransiska en heeft vijf kinderen: Ophelie, Celeste, Storm, Jens en Fleur. Mark is liefhebber van voetbal en Formule 1.

06-25187156
     Gert van Grootheest

Gert van Grootheest

Makelaar

Gert is al jaren als makelaar actief in Veenendaal en de regio. Met zijn vrouw Lisanne heeft hij twee kinderen: Jort en Saar. In zijn vrije tijd is Gert graag buiten actief: op de mountainbike of wandelend met zijn hond.

06-28901994
    Roy Dillen

Roy Dillen

Makelaar

Roy volgde de opleiding Small business & retail management en is nu Register makelaar en taxateur in opleiding. In het weekend spreekt hij graag af met vrienden en in zijn overige vrije tijd komt hij regelmatig in de sportschool en loopt hij graag een rondje hard.

06-24288830
Caroline van Harn

Caroline van Harn

Secretariaat

Caroline volgde opleidingen tot directiesecretaresse en assistent-makelaar. Ze is getrouwd met Diederik en samen hebben ze twee kinderen: Jouke en Veerle. In haar vrije tijd is Caroline vooral graag creatief bezig.

0318-504345
Noah Doornebal

Noah Doornebal

Secretariaat
Noah is opgeleid tot junior accountmanager. In haar vrije tijd brengt zij graag door met haar vrienden en familie. Daarnaast reist en leest zij graag.
0318-504345

Recent bekeken